Tréneri

Trenéri v Ponteo

Naši tréneri

Všetky skupinové aj individuálne cvičenia v šport centre Ponteo vedú  kvalifikovaní a skúsení tréneri a inštruktori. Z cvičenia tak nebudete mať len dobrý pocit, ale jeho pozitívny efekt pocítite aj na vašej kondícii a zdraví.


Lucia Somogyiova Ponteo

Lucia Somogyiová/ PILATES

Diplomovaný fyzioterapeut, Pilates Teacher, Bosu Teacher, niekoľkonásobná Majsterka Československa a Slovenska v šerme, oficiálny fyzioterapeut ženskej hokejovej reprezentácie roku 2013-2014. Pri hľadaní odpovede na otázku kde a prečo sa „pokazilo dokonalé telo“ narazila Lucia na Pilates, ktorý jej dáva odpovede na mnohé jej otázky a zároveň poskytuje návod ako telo správne vyladiť.

Ponteo Adrian Gajdoschik

Adrián Gajdoschík / OSOBNÝ TRÉNER

Absolvent Fakulty telesnej výchovy a športu so špecializáciou kondičný tréner. Pracova v Národnom športovom centre ako analytik športovej prípravy a teraz pôsobí ako osobný tréner v Ponteo. Pri trénovaní klientov preferuje funkčný tréning a pomáha im pri formovaní postavy a rozvoji pohybových schopností. Pri tréningoch využíva pomôcky ako kettlebell, bosu a TRX.


Lucia Michalek/ SPINNING

Lucia má GOLD level Instruktor zertifikat od firmy Schwinn. Spinning učí už 10 rokov. Okrem spinningu sa venuje aj bikovaniu vonku na horskom aj cestnom bicykli, silovému tréningu a hotjoge.

hana horvathova joga

Hana Horváthová/ JOGA

Vyštudovala Fakultu telovýchovy a športu na UK v Bratislave. Po získaní certifikátu Slovenskej Asociácie jogy na jej výučbu si odborné vzdelanie v tejto oblasti rozšírila aj absolvovaním rôznych dodatočných kurzov a workshopov doma aj v zahraničí. Okrem toho je držiteľkou certifikátu na cvičenie Pilates a Pilates pre tehotné. Venuje sa poradenstvu zdravého životného štýlu.

Silvia Nosalová/ BEING FLOW JOGA

Silvia má 10-ročné skúsenosti s cvičením jogy. Jogové vzdelanie (akreditované a úradne uznávané) som absolvovala vo Viedni, a rada ho odovzdám na svojich budúcich lekciách.

Lucia Kleinová/ METABOLIC JOGA

Hatha yoga jej učarovala natoľko, že sa rozhodla absolvovať kurz jogy priamo v Indii. Od roku 2016 je certifikovanou lektorkou Hatha jogy (India, ČR). Joge sa venuje už niekoľko rokov, svoje vedomosti z oblasti jogy si pravidelne rozširuje na workshopoch doma a v zahraničí.

Darina Trstenovič/ BOSU

Dvere do sveta športu jej otvorilo štúdium pohybovej kultúry. V roku 2001 absolvovala kurz kulturistiky a fitnes III. a neskôr aj II. triedy. Popri trénerstve absolvovala aj kurz lektorky aerobiku a má tiež dlhoročné skúsenosti v bosu, fit ball, aqua aerobiku a cvičenia pre tehotné. Pôsobí aj ako osobný tréner a výživový poradca.


Tipy na darček

  • Darček plný zážitkov

  • • Darček pre ženu - Fit day pre dámy
  • • Darček pre muža - permanentky do fitness či na squash v našom šport centre
  • • Darček pre priateľku - oddych vo wellness, relax z masáže , permanentky na masáž
  • • Darček pre mamu - relax z masáže , permanentky na masáž
  • • Darček pre rodičov - gurmánsky zážitok v našej skvelej reštaurácii.