TALIANSKA OSLAVA
Antipasti, pasta, prosciutto, formaggio, panna cotta… To všetko definuje gurmánsku taliansku kuchyňu. K vynikajúcemu jedlu patrí výborné talianske vínko či prosecco.
Oslavujte pri výbornom jedle a kvalitnom pití.
JEDÁLNY LÍSTOK
Variácie talianskych údenín a syrov /prosciuto crudo,salame Napoli, gorgonzola, mozarella, parmezán/,biely chlieb
200 g
Vitello tonato – roastbeef z teľacieho karé s lahodnou vínovo-tuniakovou omáčkou
100 g
Špargľové rizoto s hoblinami parmezánu
250 g
Papardelle s doma vareným paradajkovým pretlakom, mozarellou a hoblinami parmezánu
250g
Ossobuco na milánsky spôsob – dusené teľacie lýtko so špikovou kosťou doplnené , zemiakovo-zelerovou kašou
250 g | 17,50 EUR
Mangová panna cotta s citrónovou zmrzlinou
100 g
NÁPOJOVÝ LÍSTOK
Prosecco
Prosecco DOC , Treviso Brut, spumante
0,10 l
Prosecco Oro Puro Brut Valdobiadenne superiore ITA
0,75 l
Biele víno
Pinot Grigio San Simone suché, Friuli
0,75l
Červené víno
Amani IMPRINT, Primitivo
0,75l
Chianti classico riserva
0,75l
Villa Donoratico, suché, Tuscany
0,75l